Thomas Rasmussen

• Jeg er født i Vejle i 1985. Min mor er opvokset i Chicago, og min far er født og opvokset mellem Ikast og Brande.
  • Gift med Tabita, og sammen har vi tre drenge, Lukas (2014), Philip (2016) og Daniel (2020).
  • Jeg kan godt li’ at spille musik, skak, og badminton.
  • Jeg er vokset op på Vejlefjordskolen, tæt ved Daugård, hvor jeg også blev student i 2004. Efterfølgende arbejdede jeg på McDonald’s i Vejle (DTC), og senere i Adventistkirkens ungdomsafdeling.
  • Min uddannelse til præst blev fuldført på Newbold College, UK (2006-2009), og på Andrews University, Michigan, USA (2016-2019) med hhv. en BD (Hons) og en Master of Divinity (M.Div.) med hovedvægt i systematisk teologi.
  • Jeg har været præst i Aarhus siden 2019, og Lille Nørlund siden 2021. Tidligere har jeg været landsungdomsleder for Adventistkirken i en årrække, samt præst i Odense.
  • Jeg brænder for at mennesker skal forstå, at de er elsket af Gud, og Han ønsker en relation til dem. Mit ønske er, at kirken må være et sted, hvor folk oplever fællesskab og finder håb for deres fremtid.

Mail: thomas.rasmussen@adventist.dk